Base Henkilöstöpalvelut ja Base IT osaksi Workteam Groupia – liikevaihto ylittää 8 miljoonaa euroa

Base Henkilöstöpalvelut pienlogo

Workteam Group on jatkanut kasvuaan merkittävänä henkilöstöpalvelujen tuottajana. Suomessa toimivat Base Henkilöstöpalvelut Oy ja sen tytäryhtiö Base It Oy ovat siirtyneet osakekaupalla Workteam Groupin konserniyhtiöiksi.

Base-yhtiöt on perustettu vuonna 2020 ja ne työllistävät päivittäin noin 80 työntekijää mm. kiinteistöhuollon, logistiikan, rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla. Base on kasvanut perustamisestaan lähtien erittäin nopeasti, ja tulee vuonna 2022 lähestymään 4 miljoonaa euron liikevaihtoa.

”Henkilöstöpalveluissa laajat verkostot ja yhtiöiden välinen synergia ovat erittäin tärkeitä. Base on nuoresta iästään huolimatta suoriutunut erinomaisesti ja löytänyt jo paikkansa osana ekosysteemiä. Se on jo valmiiksi erittäin vahva toimija teollisuuden aloilla, ja sopii täydellisesti Workteamin yritysperheeseen. Osana Workteam Groupia Baselle aukeaa lisää tärkeitä verkostoja, joiden kautta se voi palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja nopeammin.” tiivistää Jake Aalto, Workteam Groupin hallituksen puheenjohtaja.

Uusien yrityskauppojen myötä Workteam Group -konsernin liikevaihto tulee vuonna 2022 nousemaan noin 8,4 miljoonaan euroon.

Yrityskaupan jälkeen konserniin kuuluvat KVR-Vuokraus Oy, Aalto Eesti Ou sekä Base-yhtiöt.