Jarno Huurinainen Workteam Groupin hallitukseen

Jarno Huurinainen kasvokuva Workteam Group

Workteam Groupin hallituksen kokoonpanoa vahvistettiin, ja uudeksi jäseneksi on nimetty Jarno Huurinainen. Hän toimii Workeam Group:in emoyhtiössä Karessa Senior Advisorina erityisesti palveluliiketoiminnan kohdeyrityksissä.

Jarno on toiminut useissa yhtiöissä, merkittävimpänä Oral Hammaslääkäreiden toimitusjohtajana, kun yritys kasvoi markkinajohtajaksi Suomessa.

Hallituksen puheenjohtaja Jake Aalto toivottaa Jarnon tervetulleeksi osaksi tiimiä ja uskoo, että Jarnon pitkä kokemus kasvuyritysten johdossa ja hallinnossa tuo merkittävää hyötyä yhtiön kehittämiseen.

Workteam Group Oy on henkilöstöpalvelualalla toimiva konserni, joka tarjoaa brändeineen täydellisen valikoiman henkilöstöpalveluita useimmilla päätoimialoilla, mukaan lukien tilapäisen ja vakituisen henkilöstövuokraus, search & selection, outplacement, konsultointi ja tulkkauspalveluja. Konserni toimii koko Suomen alueella sekä Virossa. Työllistämme päivittäin noin 300 työntekijää ja liikevaihtomme oli noin 10 MEUR v. 2022. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa.