WORKTEAM
GROUP

Henkilöstöpalvelualan edelläkävijä
Base
Aalto
Aalto
Laskutan
Suomentulkkauspalvelu
Base
Aalto
Aalto
Laskutan
Suomentulkkauspalvelu
Lines

Sijoittajille

Workteam Group Oy tarjoaa brändeineen täydellisen valikoiman henkilöstöpalveluita useimmilla päätoimialoilla,
mukaan lukien tilapäisen ja vakituisen henkilöstövuokraus, search & selection, outplacement, konsultointi ja tulkkauspalvelut.

Konserni toimii koko Suomen alueella sekä Virossa.

Työllistämme yli 10 milj. eur liikevaihdolla päivittäin noin 300 työntekijää.

Pääkonttori Espoossa.

Yli 300 ammattilaista
Yli 10 milj. eur
Toimimme EU:n alueella
Pääkonttori Espoossa

Vastuullinen sijoittaminen

Workteam Groupissa toivomme yhteisöömme henkilöstöpalveluyhtiöitä, jotka pyrkivät toiminnassaan kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Koemme yritysten olevan avainasemassa kansallisten ja globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Haluamme omalta osaltamme olla luomassa parempaa tulevaisuutta.

Yhdessä toimimalla saamme aikaan enemmän kuin yksin. Parempi tulevaisuus tarvitsee innovaatioita, uusia näkökulmia ja uusia tapoja toimia. Meitä yhdistää ennakkoluulottomuus, halu rakentaa uutta ja uskallus toimia kohti tätä tavoitetta. Me teemme, me uskallamme.

Kestävän kehityksen tavoitteet

Kestävän kehityksen tavoitteet

Workteam Groupin arvopohja nojaa YK:n “Agenda 2030” -ohjelmaan, jossa tulevaisuuden rakentaminen jaetaan neljään osa-alueeseen: ekologiseen, ekonomiseen, kulttuuriseen ja sosiaaliseen kestävään kehitykseen.

Workteam Group edistää ohjelman tavoitteiden saavuttamista keskittymällä osa-alueisiin, joilla uskomme oman panoksemme olevan suurin. Toimimme näiden tavoitteiden saavuttamiseksi niin paikallisella kuin globaalilla tasolla.

Pyrimme tekemään nykyisestä yhteiskunnastamme ja maailmasta paremman, vaarantamatta tulevien sukupolvien toimintamahdollisuuksia.

Kestävän kehityksen edistäminen

Esityslistalla on 17 maailmanlaajuista tavoitetta, joiden tavoitteena on muuttaa maailmaa poistamalla köyhyys, eriarvoisuus ja ilmastonmuutos vuoteen 2030 mennessä.

Workteam Group edistää tavoitteiden saavuttamista keskittymällä neljään osa -alueeseen, joilla uskomme meidän jalanjäljemme olevan suurin:

Agenda2030 -toimintaohjelma – Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen edistäminen

Keskittymällä sosiaalisesti kestävään kehitykseen pyrimme varmistamaan, että hyvinvointi siirtyy sukupolvelta toiselle niin hyvinvoinnissa terveydessä ja osallisuudessa. Samalla pyrimme vähentämään eriarvoisuutta niin paikallisesti kuin globaalisti.

Haluamme vähentää epätasa-arvoa tarjoamalla työpaikkoja ja uran uudessa maassa. Tällä toiminnalla haluamme tarjota kaikkialla Suomessa mahdollisuuden hyvään hoitoon huolimatta asuinpaikasta. Haluamme taata työntekijöitä korkeatasoiseen sosiaali- ja terveydenhuoltoon kaikkialla Suomessa. Koemme tämän olevan olennainen osa alueellista tasa-arvoa maassamme.

Haluamme varmistaa työntekijöidemme integroitumisen suomalaiseen yhteiskuntaan mahdollisimman hyvin. Tätä varten olemme luoneet koulutusohjelman, joka perustuu kieliosaamisen, ammatillisen koulutuksen sekä yhteiskunnallisen osaamisen vahvistamiseen. Kouluttamalla työntekijöitä vahvistamme osallisuutta ja ehkäisemme syrjäytymistä.

Brändit

Base
Base Henkilöstöpalvelut

Base on vuonna 2020 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tunnetaan vahvasta osaamisesta, laajoista verkostoista sekä nopeasti toimitetusta laadukkaasta työvoimasta. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta henkilöstöllämme on vuosien kokemus henkilöstöpalvelualalla toimimisesta, mikä takaa kokonaisvaltaisen ammattitaidon asiakkaillemme.

Basen paras osaaminen on teollisuuden toimialalla, mutta Base palvelee myös muilla toimialoilla. Tulevaisuudessa Basen tavoitteena on kansainvälistyminen ja kasvaa valituilla toimialoilla Pohjoismaiden suurimpien toimijoiden joukkoon.

Base
Aalto
Aalto Eesti

Aalto Eesti on Virossa toimiva johtava henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisia henkilöstöratkaisuja yritysten tarpeisiin. Aalto Eestin palveluita ovat henkilöstövuokraus, alihankintatyöt, henkilöstön rekrytoinnit ja koulutukset.

Tavoitteena on tarjota innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme sekä rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaiden kanssa tuoden lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaan ja kasvuun.

Aalto Eesti
Aalto
Aalto Henkilöstöpalvelut

Aalto Henkilöstöpalvelut nykyaikainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita koko Suomen alueella 20 vuoden kokemuksella. Aalto onkin tunnettu toimija erityisesti rakennusalalla, mutta myös muilla toimialoilla. Jokainen asiakas ja työntekijä on Aallolle arvokas ja merkittävä.

Aallolla ollaankin sitoutuneita asiakkaiden menestyksen tukemiseen tarjoamalla ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöstöä sekä joustavia palveluita, jotka vastaavat muuttuvia liiketoimintatarpeita.

Aalto Henkilöstöpalvelut
Laskutan
Laskutan.com

Laskutan.com on innovatiivinen ja luotettava laskutuspalvelu, joka tarjoaa kätevän ratkaisun laskutustarpeisiin. Palveluiden avulla voi helposti luoda ja lähettää laskuja, seurata maksuja sekä hallinnoida asiakastietoja yhdessä paikassa.

Laskutan.com toiminnan keskiössä ovat asiakaslähtöisyys ja helppokäyttöisyys, ja se pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Laskutan.com
Suomen
Suomen Tulkkauspalvelu

Suomen Tulkkauspalvelu on johtava tulkkausalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita kielipalveluita monipuolisesti eri tilanteisiin. Kattavien kielitaitoisten ammattilaisten avulla pystytään tarjoamaan suullista ja kirjallista tulkkausta useilla eri kielillä.

Suomen Tulkkauspalvelu on sitoutunut varmistamaan asiakkaiden viestinnän sujuvuus ja ymmärrettävyys riippumatta tilanteesta. Suomen Tulkkauspalvelu on luotettava kumppani, joka auttaa asiakkaitaan kommunikoimaan tehokkaasti ja saavuttamaan tavoitteensa monikielisessä ympäristössä.

Suomen Tulkkauspalvelu

Ajankohtaista

Aaltovoima palaa osaksi Workteam Groupia
3.11.2023
Vuonna 2005 perustettu ja vuonna 2016 norjalaisen Otiga Groupin omistukseen siirtynyt Aalto Henkilöstöpalvelut – tai Aaltovoima – palaa takaisin perustajiensa haltuun ja osaksi Workteam Groupia.
Jarno Huurinainen Workteam Groupin hallitukseen
28.7.2023
Workteam Groupin hallituksen kokoonpanoa vahvistettiin, ja uudeksi jäseneksi on nimetty Jarno Huurinainen. Hän toimii Workeam Group:in emoyhtiössä Karessa Senior Advisorina erityisesti palveluliiketoiminnan kohdeyrityksissä.
Suomen Tulkkauspalvelu liittyy ryhmään
15.3.2023
Tulkkaus- ja käännöspalveluista tuottava, kahden maahanmuuttajan perustama Suomen Tulkkauspalvelu on liittynyt osaksi henkilöstöpalveluyritys Workteam Groupia.
Base Henkilöstöpalvelut ja Base IT osaksi Workteam Groupia – liikevaihto ylittää 8 miljoonaa euroa
30.12.2022
Workteam Group on jatkanut kasvuaan merkittävänä henkilöstöpalvelujen tuottajana. Suomessa toimivat Base Henkilöstöpalvelut Oy ja sen tytäryhtiö Base It Oy ovat siirtyneet osakekaupalla Workteam Groupin konserniyhtiöiksi.
Aalto Eesti OU osaksi Workteam Groupia
21.12.2022
Workteam Group on rohkea ja yhteisöllinen koko Suomen alueella ja Virossa toimiva henkilöstöpalveluiden tarjoaja, joka toimii brändiensä kautta useilla eri toimialoilla.